Tandori Dezső Ördöglakat
A klinikai hatékonyság fejlesztése az egészségügyben
Jazzportrék
Egy elmeorvos tévelygései
Az álom alagútján

 

                 
                             
 

 

November 30-án a Nyitott Műhelyben került sor Kerekes György: Jazzportrék című könyvének bemutatójára. A művet Friedrich Károly, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára és Pallai Péter műsorvezető mutatták be, a zenét a Myrtill Jazz szolgáltatta.

             
     
       
           
   
           
   
           
 
           

 

2005. október 28-án került megrendezésre Vas József Pál: Egy elmeorvos tévelygései – Gondolatok a pszichoterápiáról című könyvének budapesti bemutatója. A megjelent vendégek előtt Dr. Bányai Éva, a Nemzetközi Hipnózis Társaság volt elnöke, a Magyar Hipnózis Egyesület örökös tiszteletbeli elnöke, az ELTE Affektív Pszichológiai Kutatóközpontjának tanára, a Franco Granone-díj és számos más díj kitüntetettje és Dr. Túry Ferenc pszichiáter-pszichoterapeuta, neurológus, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, a Klinikai Szakpszichológiai Szakmai Kollégium elnöke mutatta be a könyvet.

             
           
Budapest    
           
Budapest    
           
Budapest
     
           
Budapest    
           

 

A november 11-én megtartott nagy sikerű miskolci könyvbemutatón Dr. Zseni Annamária, a Magyar Hipnózis Egyesület Tanulmányi Bizottságának elnöke méltatta a könyvet és a szerzőt.

             
           
Miskolc      
           
Miskolc      
           
Miskolc      
             

 

2007. február 9-én a Hermina Irodaház Konferenciatermében került sor a Gődény Sándor által szerkesztett A klinikai hatékonyság fejlesztése az egészségügyben című könyv bemutatójára. A kötetet a szerkesztő mutatta be.

             
             
           
                 
               
                 
               
                 
               
                           

 

Április 20-án a Ráday Képesházban került sor Tandori Dezső: Ördöglakat című könyvének bemutatójára és kiállításának megnyitójára. A kötetről Takács Éva, a Pro Die Kiadó igazgatója, a kiállításról Várnagy Tibor, a Liget Galéria vezetője, az olvasmányról és a nézményről Tandori Dezső beszélt.

               
   
 
 
 
 
 
 
 
     

 

2008. április 29-én, a pécsi Szenes Klubban ünnepeltük meg Az álom alagútján című könyv megjelenését. A jó hangulatú esten a szerzőkkel és a kiadó igazgatójával Bókay Antal, a Pécsi Tudományegyetem tanára beszélgetett.